elektro bart vansimaeus elektro bart vansimaeus

U kunt bij ons terecht voor het uitvoeren van de volledige elektrische installatie in nieuwbouw of vernieuwbouw. Hierbij wordt zowel de traditionele techniek als de geautomatiseerde domotica toegepast. Elektro Bart Vansimaeys BVBA zorgt steeds voor een oplossing op maat.

Ook voor een centraal stofzuigsysteem, deurcommunicatie, automatisatie van rolluiken,... bent u bij ons aan het juiste adres. Er wordt, in samenspraak met u, een voorstel naar wens opgemaakt.

Een goed uitgekiend verlichtingsplan helpt u om de woning aangenaam én energievriendelijk te verlichten. Elektro Bart Vansimaeys BVBA staat u graag bij om, rekening houdend met uw persoonlijke wensen en met oog voor design, een sfeervolle verlichting voor uw woning of appartement te helpen bepalen.

Om u kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij uitsluitend met kwaliteitsvolle materialen van de gekende merken zoals o.a. Niko, Bticino, Lithoss, Modular, DeltaLight, Kreon,...

Voor alarminstallaties werken wij samen met Omnicron Security, erkende beveiligingsonderneming. Zij werken voor uw situatie een gepast concept uit en bezorgen u de daarbij horende offerte.
www.omnicron.be